Industri

Tecman AB har en industrierfarenhet från branscher som tunga fordon, där projekt med Volvo Construction Equipment och deras dumper-program. Här var det specifikt elektronikdelarna var i fokus för Tecman AB. Inom truck-segmentet så hade Tecman AB det stora nöjet att vara huvudprojektledare för en generationsuppdatering av F till G-generation i viktspannet 38–54 ton.

På Alstom hade Tecman AB ett stort ansvar vad gäller att driva projekt både inom Sverige men även i Danmark och Polen. Med underleverantörer hemmahörande i Kina och Bulgarien och ett samarbete med koncernbolag i Danmark så var koordinationen en stor del i dessa uppdrag. Projekten var primärt inom rökgasrening av olika slag med processteknik och elektiska spänningar.

Inom Brand och Säkerhet så har bland annat processer och brandlarmsritningar varit en del av uppgifterna som Tecman AB genomfört, inom denna domän har även en uppgift varit att upprätta en databas-hantering för kunder, avtal och dess giltighetstid och fakturering. Faktureringsgraden ökade markant för kunden efter detta arbete.

Kontakta oss

Michael Nagy

+46(0)70-681 14 26
michael.nagy@tecman.se

 

Certifierad enligt PMI

Tecman AB har certifierade projektledare enligt PMI.org. Michael Nagy är också ansvarig för nätverket i Växjö på volontärbasis. För att nå PMI Sweden Chapter och kalendarium gå in på pmi-se.org